Zelf een peeling maken

Zelf een peeling maken
Een stralende huid met zelfgemaakte producten
Je eigen huidverzorging

Suiker. Het is tegenwoordig bijna een ‘verboden woord’. Een ingredi├źnt dat je – no matter what – lijkt te moeten mijden. Probleem dat hierdoor ontstaat is het enorme overschot aan suiker in onze voorraadkastjes ­čśë Suikerpotten verdwijnen langzaam onder een dikke laag stof. Wat moeten we ermee? Want voedsel weggooien is verspilling nietwaar?┬á

Gelukkig is er een oplossing! We kunnen suiker ook op andere manieren gebruiken dan als lekkernij / foute voeding .

Suiker scrub

Gebruik suiker in een fijne gezichtspeeling die je zelf in elkaar knutselt! Is de suikerpot toch nog ergens goed voor.┬áEn dat niet alleen! Door zelf een beautyproduct te maken, is het zeker weten vrij van ongewenste parabenen en andere ‘enge ingredi├źnten’*.

Een WIN-WIN situatie!

Peeling met suiker en olie

Ingredi├źnten:

  • 1 lepel suiker
  • 2 lepels olijfolie
  • 1 lepel honing
  • druppel amandelolie

How to:

Voeg de honing en olijfolie in een kom. Roer het goed door. Voeg daarna de suiker toe en een druppel amandelolie. Meng het geheel tot de peeling ontstaat.

Breng de peeling aan op een vochtige huid en masseer zachtjes in met ronddraaiende bewegingen. Spoel daarna je huid goed af met water.

! Gebruik een peeling niet te vaak, 1 of 2 keer per week is voldoende.

* Wat suiker is voor voeding – een ongewenst, slecht ingredi├źnt – lijken parabenen voor verzorgingsproducten: ongewenst en ontzettend fout. Iets om ver weg van te blijven.┬á Geen zorgen, deze peeling is absoluut ‘paraben free’.

Binnenkort meer  Sugar Beauty Tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *